دوره جامع طراحی پرایمر

۱۱. طراحی پرایمر برای lncRNA

مسلماً از مایی که ادعای جامع بودن این دوره را داریم، بعید است که همچین مهارت مهمی را آموزش ندهیم. lncRNA، رونوشت هایی مشابه mRNA هستند؛ که اندازه آنها در بازه ی ۲۰۰ نوکلئوتید تا کمتر از ۱۰۰ کیلو باز متغیر است. اکثر این RNA ها، فاقد توانایی کد کردن پروتئین هستند اما در فرآیند …

۱۱. طراحی پرایمر برای lncRNA ادامه مطلب »

۱۰. طراحی پرایمر برای miRNA

در پروژه‌های طراحی کیت، انتخاب نوع درستی از بیومارکر که در همه جا یافت شود و در محیط پایدار باشد، نقش مهمی را در کیفیت کیت و دقیق بودن آن دارد. استفاده از میکروRNA‌ها در طراحی کیت‌های تشخیص سرطانی، به دلیل ماهیت آن بسیار محبوب است، و ما قصد داریم مهارت طراحی پرایمر برای میکروRNAها …

۱۰. طراحی پرایمر برای miRNA ادامه مطلب »

۹. طراحی پرایمر برای کلونینگ

به جرأت می‌توان گفت که مردم عادی، رشته ژنتیک یا بیوتکنولوژی را با ساختن جانواران جدید، پرورش محصولات کشاورزی تراریخته با قابلیت‌های مختلف و ایجاد یک ویروس جدید می‌شناسند. همچنین دانشجویان جدید الورود به این دنیا قصد دارند که با استفاده از تکنیک کلونینگ، تغییرات بزرگی ایجاد کنند. پس این مهارت، بسیار مهارت محبوبی است. …

۹. طراحی پرایمر برای کلونینگ ادامه مطلب »

۸. پرایمرهای Real-time PCR

فکر می‌کنم که تکنیک Real-time PCR برای شما از همه‌ی تکنیک‌هایی که گفته شد آشناتر باشد. چون یکی از پرکاربرد ترین تکنیک‌ها در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و آزمایشگاه‌های تشخیصی بوده و یک روش Gold Standard برای شناسایی پاتوژن‌ها و همچنین سنجش بیان ژن محسوب می‌شود. پس اگر قصد دارید تا مواردی که تا اینجا فرض کرده‌ایم، …

۸. پرایمرهای Real-time PCR ادامه مطلب »

۷. پرایمرهای Multiplex PCR

اگر با کیت‌های تشخیصی قدیمی کار کرده باشید، یادتان هست که کار کردن با آن‌ها به دلیل زیاد بودن تیوب‌های حاوی پرایمرهای تشخیصی مختلف بسیار سخت بود. تا این که Multiplex پرایمرها این مشکل را برایمان حل کردند. پس اگر قصد دارید کیت تشخیصی تولید کنید، قطعا به این مهارت هم نیازمندید و باید در …

۷. پرایمرهای Multiplex PCR ادامه مطلب »

۶. جهش زایی با کمک پرایمر

خب امیدوارم تا اینجا از این دوره لذت برده باشید. فکر می‌کنم که دیگر آماده این هستید که چکش قدرت ثور (اشاره به فیلم سینمایی ثور) را به شما بدهیم. فرض کنید که با یک اشاره ‌می‌توانید هر چیزی را تغییر دهید. مثلا چرخه متابولیسمی ایجاد کنید، تا تولید پروتئین ضروری‌ای را افزایش دهد یا …

۶. جهش زایی با کمک پرایمر ادامه مطلب »

۵. پرایمرهای دژنره

بعد از گذراندن یک هفته سبک با طراحی پرایمر به صورت اتوماتیک، وقتش رسیده تا با یکسری مباحث قشنگ‌تر و قوی‌تر آشنا شوید. خب به نوعی معتقدم که شما در مقایسه با ما خیلی خوش شانس‌تر هستید. یادگیری این همه مهارت، خیلی منظم، مرتب و کامل چیزی بود که زمان ما وجود نداشت. برای هر …

۵. پرایمرهای دژنره ادامه مطلب »

۴. طراحی پرایمر به صورت اتوماتیک

خب تا اینجا سه هفته مهم را پشت سر گذاشته‌اید. اگر خودم را جای شما بگذارم، الان به این فکر می‌کنم که اگر به عنوان مثال برای صد ژن نیاز به طراحی پرایمر باشد، حتما در این راه پیر می‌شوم. اول از هر چیزی خدمتتان عرض کنم که تحقیقاتی با این تعداد ژن، برای دانشگاه …

۴. طراحی پرایمر به صورت اتوماتیک ادامه مطلب »

۳. طراحی پرایمر برای مناطق حفاظت شده

در سال ۲۰۰۲ همه‌گیری ویروس سارس توجه دانشمندان را به خانواده کروناویروس بیش از پیش کرد و تحقیقات گسترده‌ای برای شناخت این ویروس‌ها شکل گرفت. فرض کنید که شما به عنوان متخصص به موسسه تحقیقاتی هاروارد دعوت شده‌اید تا از دانشی که به آن معروف هستید (طراحی دقیق‌ترین پرایمر‌ها را انجام می‌دهید) استفاده شود. حالا …

۳. طراحی پرایمر برای مناطق حفاظت شده ادامه مطلب »

۲. طراحی پرایمر برای واریانت‌های مختلف

منظور از واریانت‌ها، رونوشت‌های مختلف از یک ژن هستند. گاهی اوقات، یک واریانت خاص باعث ایجاد بیماری می‌شود. بنابراین برای تشخیص آن واریانت خاص باید بصورت اختصاصی پرایمر طراحی کنید. برای مثال، می‌دانیم که کاهش تولید رونوشت یک ژن، مثل ژن P53 باعث سرطانی شدن سلول‌های پستان و در نتیجه ایجاد تومور در ناحیه پستان …

۲. طراحی پرایمر برای واریانت‌های مختلف ادامه مطلب »

اسکرول به بالا

از من بپرس...