در دنیای امروزه پر از رقابت، آموزشهای مختلفی برای توسعه مهارتها و افزایش دانش ارائه میشود. یکی از زمینههایی که همیشه در بین دانشجویان بیوتکنولوژی جذابیت داشته و همچنان جذابیت خود را حفظ میکند، مهارت طراحی پرایمر است. باشگاه علمی آسو با کمک دپارتمان بیوانفورماتیک خود، به علاقمندان یادگیری این مهارت، دورهی طراحی پرایمر کلاسیک را ارائه کرده است.
طراحی پرایمر کلاسیک چیست؟
مثل همهی مهارتها، طراحی پرایمر هم به دو روش سنتی (کلاسیک) و مدرن انجام میشود. پس در اول کار، با مفهوم کلاسیک و اصطلاحات رایج این مهارت باید آشنا شویم. حالا فردی ممکن است بپرسد که وقتی روش مدرن و مسلماً راحتتر وجود دارد، چرا باید روش کلاسیک را بدانیم؟ درست است، روش مدرن ممکن است راحتتر باشد ولی روش کلاسیک هنوز کارایی خودش را از دست نداده است. فرض کنید روی ژنی کار میکنید که کمترین اطلاعات از آن ژن در دیتابیسها وجود دارد. یا ژنی که طبق شرایطی که دارد (مثلا کوتاه تر از حد معمول باشد)، طراحی پرایمر به روش مدرن امکان پذیر نباشد. آن موقع است که سراغ روش کلاسیک میآیید و بر سر ما دعا میکنید که این روش را در همان مرحله اول یادتان دادیم.
خب پس در بخش اول، روش کلاسیک را تمام میکنیم تا خیالمان راحت باشد که مبانی اولیه طراحی پرایمر را آموخته اید، سپس به موارد دیگر در بخش های بعد میپردازیم. با دقت به مباحث گفته شده گوش کنید، و اگر سوالی دارید حتما به تیم پشتیبانی دوره تیکت بزنید. مدرس این مهارت هم، قول میدهد تا تمام مطالبی که شما برای گذراندن آزمون سنجش مهارت، با موفقیت بیشتر از ۸۰٪ نیاز دارید را به شما آموزش دهد.