ماسک های زیست تجزیه پذیر

کاشت ماسک های زیست تجزیه پذیر در زمین، باعث رشد جوانه ها می شود.

 

مدت کوتاهی پس از همه گیری کووید 19، مردم جهان از ماسک، برای در امان ماندن از ویروس و محافظت از خود استفاده کردند. در ادامه این موضوع، ما شاهد ماسک هایی در گوشه ی خیابان ها و فضاهای عمومی بر روی زمین بودیم. ماسک ها به کاهش شیوع کووید-19 کمک می کنند. اما در صورت عدم بازیافت صحیح، می توانند به محیط زیست آسیب برسانند.

پرستیژ گزارش می دهد: «یک طراح هلندی، جایگزینی برای ماسک های یک بار مصرف معمولی ارائه کرد. این ماسک ها به همان میزان که برای انسان مفیدند، برای کره ی زمین نیز سودمند می باشند. این ماسک ها با نام “ماسک های زیست تجزیه پذیر ماری بی بلوم” شناخته می شوند. آن ها پس از اتمام مصرف، در زمین کاشته می شوند. آن ها حاوی هیچ نوع پلاستیک یا مواد تجزیه ناپذیر در محیط نیستند. لایه های ماسک از کاغذ برنج و کش های گوش آن از پشم ساده ایجاد می شود. برای اتصال اجزای آن نیز به جای چسب، از نشاسته ی سیب زمینی استفاده می شود.»

 

ویژگی های این ماسک

 

به علت وجود مواد حساس در این ماسک ها، آن ها به شکل یکبار مصرف می‌باشند. اما سودمندی آن ها باعث می شود که این ویژگی مورد توجه قرار نگیرد. یک ماسک پس از مصرف، به معنای واقعی می تواند آغازگر یک زندگی جدید باشد. بذر های گل در این ماسک ها قرار می گیرند. بنابراین با دفن ماسک در زمین، در واقع به گیاهان فرصت جوانه زدن می دهید. این ماسک ها، نتیجه ی ایده پردازی و ابتکار ماریان دی گروت پونز، طراح گرافیک اهل هلند است. او می گوید پس از این که ماسک های جراحی آبی رنگ را در کف خیابان ها می دید، فکر طراحی یک ماسک صورت سازگار با محیط زیست به او الهام شد.

 

 

ممکن است ماسک های زیست تجزیه پذیر، نتوانند مانع گسترش کرونا به صورت ایمن و قابل اطمینان شوند. اما می توانند مردم را وادار به تفکر درمورد اتفاقی که بعد از اتمام مصرف ماسک می افتد و اثرات آن بر زمین و محیط زیست کنند.

منبع

 

  • [h/t Prestige]

 

مترجم: مهسا صیدی | تولید محتوا و ویراستاری: نفیسه مظفری

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
بله
تقریبا
خیر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اسکرول به بالا

از من بپرس...